Προσάραξη θαλαμηγού στην Λευκάδα

Προσάραξη ενός σκάφους αναψυχής  στα βόρεια του διαύλου (πίσω από το κάστρο) της Λευκάδας σημειώθηκε σήμερα το πρωί.


Αποτέλεσμα ήταν η θαλαμηγός να πάρει κλίση αρκετών μοιρών, σύμφωνα με το mylefkada.gr.
Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί των επιβατών και του πληρώματος μέχρι στιγμής ενώ στο σημείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δυνάμεις του λιμενικού.
Εικάζεται ότι η αιτία για την προσάραξη του πλοίου είναι το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια με την αμμόγλωσσα που δυσκολεύει και σε περιπτώσεις όπως η σημερινή, κάνει αδύνατη την προσέλευση σκαφών μεγάλου μεγέθους.


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.