«Έκρυψε» τον ήλιο του Πειραιά το Queen Mary 2!

Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφτηκε το Σάββατο, ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοιου του κόσμου, το Queen Mary 2.



Το μήκους 345 μέτρων πλωτό ξενοδοχείο δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας, ωστόσο κάθε του εμφάνιση προκαλεί δέος σε όποιον το δει από κοντά.

Το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο «μεγάλο λιμάνι» με 3.000 επιβάτες ενώ λόγω του μεγέθους του αγκυροβόλησε στην Ακτή Θεμιστοκλέους.
queenmar2
Το πλοίο επισκέφθηκαν και εξυπηρέτησαν στελέχη του Ο.Λ.Π. καθώς η άφιξή του σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη την άφιξης μεγάλων πλοίων για την καλοκαιρινή περίοδο.
Η πρώτη φορά που επισκέφτηκε το πλοίο της Cunard το λιμάνι του Πειραιά, ήταν κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 που φιλοξενώντας μάλιστα τον τότε πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Τόνυ Μπλερ.


Οι φωτογραφίες είναι από το pireas-piraeus.blogspot
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.