Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό
Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία την Πρωτομαγιά, μετά την απόφαση τριών από τα δεκατέσσερα ναυτεργατικά σωματεία να κηρύξουν 24ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, τονίζοντας ότι η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία.

Την Τρίτη, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία είχε προκηρύξει τετράωρη στάση εργασίας από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι ανήμερα την Πρωτομαγιά.

Η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι παρά την «επίθεση» που δέχονται οι ναυτεργάτες στα δικαιώματά τους, η πλειοψηφία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρη στάση εργασίας, απορρίπτοντας πρότασή της, για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία.

Καλεί επίσης τους ναυτεργάτες να περιφρουρήσουν την απεργία και κάνει λόγο για ολομέτωπη επίθεση που δέχονται τα δικαιώματα των ναυτικών με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τη «λεηλάτηση» των ταμείων και τη αύξησης της ανεργίας.

Η ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ζητεί διασφάλιση των θέσεων εργασίας, αντιμετώπιση της μάστιγας της ανεργίας, αλλά και η προστασία των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων των ναυτεργατών.








ΠΗΓΗ: protothema.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.