Α' τρίμηνο: Αυξημένη η διακίνηση containers


Αυξημένη κατά 11,5% ήταν η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων της Cosco Pacific, μητρικής της Cosco στον Πειραιά (ΣΕΠ Α.Ε.), στη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2012.


Ειδικότερα, η ΣΕΠ Α.Ε. αύξησε το μεταφορικό της έργο κατά 145,2%, καθώς το πρώτο τρίμηνο του 2012 διακινήθηκαν μέσω του προβλήτα της στο λιμάνια του Πειραιά 504.645 εμπορευματοκιβώτια, ενώ το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι διακινήθηκαν 204.988 containers.

Ωστόσο, τα κέρδη της Cosco Pacific το πρώτο τρίμηνο του 2012 ήταν μειωμένα κατά 26,69% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη ύψους 80,2 εκατ. δολ. έναντι 109,4 εκατ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του 2011. Τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν στα 174,03 εκατ. δολ έναντι 130,3 εκατ. δολ το πρώτο τρίμηνο του 2011.





ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική
ΑΠΟ: marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.