Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Διάθεση μεριδίων από την Cretan Lines


Στη διάθεση συνεταιριστικών μερίδων προχωρά η ναυτιλιακή Cretan Lines μετά την απόκτηση του πλοίου «Elli».

Στο πλοίο, έπειτα από τη θετική γνωμοδότηση του συμβουλίου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών -που ενέκρινε ομόφωνα να δοθεί η άδεια δρομολόγησης του πλοίου στη ρεθυμνιώτικη γραμμή - πρόκειται να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες, ώστε μέχρι τα τέλη Απριλίου, να είναι έτοιμο να καταπλεύσει στο Ρέθυμνο, όπου θα παραμείνει για κάποιες ημέρες, δίδοντας έτσι την ευκαιρία στους Ρεθυμνιώτες να το επισκεφθούν.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Cretan Lines κ. Γιάννη Νικολούδη, το «Elli» θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τα δρομολόγια του το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, ενώ ο ίδιος, αλλά και η διοίκηση της ναυτιλιακής εταιρείας απευθύνουν έκκληση στους πολίτες του Ρεθύμνου να συνεχίζουν να στηρίζουν εμπράκτως το "Εlli", «προκειμένου να μην σβήσει αυτό το όνειρο».

Σύμφωνα με τη naftemporiki.gr, η Ρεθυμνιώτικη εταιρεία συμφώνησε για την αγορά του πλοίου αντί του ποσού των 3,4 εκατ. ευρώ, ενώ ως προκαταβολή έχει δοθεί ένα εκατομμύριο ευρώ, την ίδια στιγμή που η πρώτη δόση που ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ, θα πρέπει να καταβληθεί στα τέλη Ιουνίου.
ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637