Διάθεση μεριδίων από την Cretan Lines


Στη διάθεση συνεταιριστικών μερίδων προχωρά η ναυτιλιακή Cretan Lines μετά την απόκτηση του πλοίου «Elli».

Στο πλοίο, έπειτα από τη θετική γνωμοδότηση του συμβουλίου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών -που ενέκρινε ομόφωνα να δοθεί η άδεια δρομολόγησης του πλοίου στη ρεθυμνιώτικη γραμμή - πρόκειται να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες, ώστε μέχρι τα τέλη Απριλίου, να είναι έτοιμο να καταπλεύσει στο Ρέθυμνο, όπου θα παραμείνει για κάποιες ημέρες, δίδοντας έτσι την ευκαιρία στους Ρεθυμνιώτες να το επισκεφθούν.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Cretan Lines κ. Γιάννη Νικολούδη, το «Elli» θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τα δρομολόγια του το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, ενώ ο ίδιος, αλλά και η διοίκηση της ναυτιλιακής εταιρείας απευθύνουν έκκληση στους πολίτες του Ρεθύμνου να συνεχίζουν να στηρίζουν εμπράκτως το "Εlli", «προκειμένου να μην σβήσει αυτό το όνειρο».

Σύμφωνα με τη naftemporiki.gr, η Ρεθυμνιώτικη εταιρεία συμφώνησε για την αγορά του πλοίου αντί του ποσού των 3,4 εκατ. ευρώ, ενώ ως προκαταβολή έχει δοθεί ένα εκατομμύριο ευρώ, την ίδια στιγμή που η πρώτη δόση που ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ, θα πρέπει να καταβληθεί στα τέλη Ιουνίου.




ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.