Στρατηγικό deal Μελισανίδη – Κίνας


Τα «πλοκάμια» του και στην Κίνα απλώνει ο ισχυρός των καυσίμων και της ναυτιλίας, Δημήτρης Μελισανίδης, ο οποίος υπέγραψε στρατηγικό μνημόνιο συνεργασίας με την κινεζική κρατική εταιρεία China Changjiang Bunker (CCBC).

Έτσι, η Aegean Marine Petroleum Νetwork του κ. Μελισανίδη, θα έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτεί και να εφοδιάζει με καύσιμα τους πελάτες της ελληνικής εταιρείας στα κινεζικά λιμάνια.

Η CCBC είναι μία κρατική εταιρεία που ανήκει στις Sinopec Sales Co και Sinotrans & CSC.

Πρόκειται για μια από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες εφοδιασμού καυσίμων στη Κίνα.

Η συμφωνία, υπό την αίρεση της οριστικής επικύρωσης, θα αρχίσει να υλοποιείται κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η CCBC θα παρέχει πλήρεις υπηρεσίες εφοδιασμού καυσίμων πλοίων στους πελάτες της Aegean σε λιμάνια στρατηγικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένων όλων των λιμένων του ποταμού Changjiang και ορισμένα παράκτια λιμάνια, όπως η Nanjing, Zhenjiang, Yangzhou , Taizhou, Changzhou, Jiangyin, Nantong, Changshu, Zhangjiagang, Taiccang, Σαγκάη (εκτός Yangshan), Ningbo, Tianjin, Qingdao, Dalian, και άλλα. Από την άλλη πλευρά, η Aegean θα προμηθεύει με καύσιμα πελάτες της CCBC, μέσω του δικτύου της, το οποίο καλύπτει 19 χώρες στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Κεντρική Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.



ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.