Βύθιση τουριστικού σκάφους στο βόρειο Αιγαίο

Το επιβατικό/τουριστικό σκάφος «Οδηγήτρια» παρουσίασε εισροή υδάτων, ενώ έπλεε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νήσων Θάσου και Σαμοθράκης με τρεις επιβαίνοντες.


Για το περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι όμορες Λιμενικές Αρχές ενώ στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσωστικό και πλωτά περιπολικά του Λιμενικού Σώματος, το αλιευτικό σκάφος «Καπετάν Παράσχος» καθώς και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.
Οι τρεις επιβαίνοντες που είχαν μετεπιβιβασθεί σε σωστική σχεδία εντοπίσθηκαν καλά στην υγεία τους και παρελήφθησαν από το ελικόπτερο το οποίο τους μετέφερε στη Λήμνο.
Οι διασωθέντες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο / Κέντρο Υγείας για προληπτικές εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ενώ το επιβατικό σκάφος «Οδηγήτρια» βυθίστηκε, χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.