Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Βύθιση τουριστικού σκάφους στο βόρειο Αιγαίο

Το επιβατικό/τουριστικό σκάφος «Οδηγήτρια» παρουσίασε εισροή υδάτων, ενώ έπλεε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νήσων Θάσου και Σαμοθράκης με τρεις επιβαίνοντες.


Για το περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι όμορες Λιμενικές Αρχές ενώ στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσωστικό και πλωτά περιπολικά του Λιμενικού Σώματος, το αλιευτικό σκάφος «Καπετάν Παράσχος» καθώς και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.
Οι τρεις επιβαίνοντες που είχαν μετεπιβιβασθεί σε σωστική σχεδία εντοπίσθηκαν καλά στην υγεία τους και παρελήφθησαν από το ελικόπτερο το οποίο τους μετέφερε στη Λήμνο.
Οι διασωθέντες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο / Κέντρο Υγείας για προληπτικές εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ενώ το επιβατικό σκάφος «Οδηγήτρια» βυθίστηκε, χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637