Ούτε μία παραγγελία στο 90% των κινεζικών ναυπηγείων


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τελευταία στοιχεία που ανακοινώθηκαν σχετικά με τον τομέα των νεότευκτων πλοίων στην Κίνα.

Το 1ο εξάμηνο του 2012 οι νέες παραγγελίες ήτανε μειωμένες κατά 67,5% με το 90% των ναυπηγείων να μην έχουν λάβει ούτε μία παραγγελία από την αρχή του χρόνου και το 28% των ναυπηγείων να μην έχει δεχθεί παραγγελία από το 2009.


Πιο συγκεκριμένα, το 1ο εξάμηνο του 2012 οι παραγγελίες που μπήκανε ήτανε για 182 πλοία όταν την ίδια περίοδο του 2011 ο αριθμός των παραγγελιών ήτανε 561 πλοία.

Ακόμη και το μεγαλύτερο ιδιωτικό ναυπηγείο της Κίνας, Rongsheng Heavy Industries, δεν έχει καταφέρει να κλείσει μία συμφωνία εκτός από 2 Barge Type Rigs που κλείστηκαν τον Μάιο.




ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.