Διαψεύδουν την πώληση της γραμμής Πειραιάς-Ηράκλειο οι Μινωικές γραμμές


«Δεν πωλείται η γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο», τονίζει με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, Αντώνης Μανιαδάκης.

Στην γραπτή δήλωσή του τονίζεται ότι η γραμμή Πειραιάς - Ηράκλειο, πέραν της σημαντικότητας της στην ελληνική ακτοπλοΐα, έχει σημαίνουσα σημασία για τη Minoan Lines, καθώς η έδρα της εταιρείας και ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων σε στεριά και θάλασσα προέρχεται από το Ηράκλειο.

Όπως επισημαίνεται, η Minoan Lines το πρώτο 7μηνο του έτους διακίνησε στη συγκεκριμένη γραμμή πάνω από 65% των επιβατών, πάνω από 60% των Ι.Χ. αυτοκινήτων και περίπου 45% των φορτηγών οχημάτων.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι η διοίκηση της εταιρείας μετά την αρνητική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στο αίτημα της για δρομολόγηση των πλοίων EUROPA PALACE και OLYMPIA PALACE στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά, αποφάσισε να τα ναυλώσει κατά 100% μέσω της θυγατρικής της MINOAN ITALIA SpΑ.

Ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών στη δήλωσή του κάνει λόγο για παράβαση των διατάξεων του νόμου Ν. 2932/2001 και του Κανονισμού 3577/1992 προ εξαμήνου από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, στο αίτημα της εταιρείας για δρομολόγηση των πλοίων EUROPA PALACE και OLYMPIA PALACE στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά, απόφαση που όπως τονίζει είναι αντίθετη προς τη σκοπούμενη ενίσχυση του υγιούς ανταγωνισμού.

Υπογραμμίζει, επίσης, ότι με την αποδρομολόγηση των δύο πλοίων επιτεύχθηκε μείωση της υπερβάλλουσας χωρητικότητας των πλοίων στις γραμμές της Αδριατικής και εξορθολογισμός των εξόδων, ενώ όσον αφορά τους Έλληνες ναυτικούς, επισημαίνει, πληρώματα των δύο πλοίων αποροφήθηκαν σε άλλα πλοία του Ομίλου Grimaldi.



ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.