Και κινέζικα κρουαζιερόπλοια

Ξεκίνησε η κατασκευή του πρώτου κινεζικού κρουαζιερόπλοιου, το οποίο θα είναι έτοιμο σε 47 μήνες.
Η κατασκευή του πλοίου στα ναυπηγεία Xiamen Shipbuilding Industry, εντάσσεται στο πλαίσιο ενός επενδυτικού σχεδίου συνολικής αξίας 2,63 δις. δολ που αφορά 10 έργα μεταξύ των οποίων ενός τερματικού σταθμού κρουαζιερόπλοιων και ένα επιχειρηματικό κέντρο ναυτιλίας και το κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας, στην πόλη της Xiamen, αναφέρει το πρακτορείο Xinhua .


Το κρουαζιερόπλοιο, των οποίων οι σχεδιαστές δεν έχουν ακόμη επιλεγεί από διεθνή διεκδικητές, θα ονομαστεί "Xiamen China" και προβλέπεται να φιλοξενεί πάνω από 2.000 επιβάτες, με εκτιμώμενο κόστος κατασκευής 0,49 δις. δολ.
ΠΗΓΗ: theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.