Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Κίνα: Επενδύσεις στα LNG

Στη πράσινη ενέργεια επενδύει η Κίνα, καθώς διαφαίνεται στον ορίζοντα ότι οι ενεργειακές της ανάγκες θα στραφούν για την κάλυψή τους και στις περίφημες πράσινες πηγές ενέργειας, όπως είναι το υγροποιημένο αέριο.

Πρόσφατα η CNOOC που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς υγροποιημένων αερίων έλαβε έγκριση από την κυβέρνηση να αναπτύξει ένα δεύτερο μεγάλο terminal στο λιμάνι του Σεν Τζεν για την υποδοχή πλοίων που μεταφέρουν υγροποιημένα αέρια.

Η έγκριση αποκτά σημειολογικό χαρακτήρα καθώς διαφαίνεται στον ορίζοντα μια ιδιότυπη ναυμαχία ως προς την κατοχή της πλειοψηφίας, των πλοίων του παγκόσμιου στόλου που θα μεταφέρουν υγροποιημένα αέρια στο οποίο να θυμίσουμε ότι οι Έλληνες επενδύουν το τελευταίο διάστημα ταχέως είναι προφανές ότι πράσινες πηγές ενέργειας και δη τα υγροποιημένα αέρια θα έρθουν να καλύψουν μεγάλες ανάγκες της Κίνας για ενέργεια, η οποία απαιτείται σχεδόν ταυτόχρονα για την ανάπτυξη της βιομηχανίας της και όχι μόνο.


ΠΗΓΗ: Τheseanation.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637