ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκε η δύναμη του εμπορικού στόλου


Πτώση κατά  3,4% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω), τον Αύγουστο εφέτος σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Αυγούστου 2011, έναντι μείωσης 4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2011 προς το 2010.


Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου αριθμεί 1.963 πλοία.
Και τούτο, ενώ, η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) ανήλθε σε 44.022.132 κόρους τον Αύγουστο 2012 και αυξήθηκε 2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Αυγούστου 2011, έναντι αύξησης 0,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2011 προς το 2010.


Πηγή:newsbomb.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.