Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Μαρίνα σκαφών αναψυχής στο Πέραμα

Aποφάσισε το Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε
Την επέκταση του δυτικού μόλου του Λιμένα Ε’ στο Πέραμα με νέα έργα, ώστε να λειτουργήσει πλήρως ως μαρίνα σκαφών αναψυχής, αποφάσισε το Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε.

Το έργο αυτό αφορά τη διαπλάτυνση των χερσαίων χώρων του υφιστάμενου νότιου μόλου, μήκους 180 μέτρων, και την κατασκευή ράμπας για την εξυπηρέτηση του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου.

Πραγματοποιείται έπειτα από τη συμφωνία του Δήμου Περάματος και της διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε. Η δαπάνη των έργων θα ανέλθει συνολικά σε 245.000 ευρώ -χωρίς ΦΠΑ, απρόβλεπτες δαπάνες και αναθεώρηση- και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΟΛΠ Α.Ε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, «για την εκτέλεση του έργου απαιτείται προηγούμενη έκδοση ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών και Ναυτιλίας, επειδή το έργο περιλαμβάνει προσχώσεις. Παράλληλα ο ΟΛΠ Α.Ε. έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία εκποίησης όλων των πλοίων που δεν είναι τουριστικά ή αλιευτικά και βρίσκονται εγκαταλειμμένα στη μαρίνα.

Το έργο αυτό και η χρηματοδότησή του εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΛΠ Α.Ε. προς τους επιλιμένιους δήμους της ευρύτερης περιοχής του λιμένα».
ΠΗΓΗ:protothema.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637