Μαρίνα σκαφών αναψυχής στο Πέραμα

Aποφάσισε το Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε
Την επέκταση του δυτικού μόλου του Λιμένα Ε’ στο Πέραμα με νέα έργα, ώστε να λειτουργήσει πλήρως ως μαρίνα σκαφών αναψυχής, αποφάσισε το Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε.

Το έργο αυτό αφορά τη διαπλάτυνση των χερσαίων χώρων του υφιστάμενου νότιου μόλου, μήκους 180 μέτρων, και την κατασκευή ράμπας για την εξυπηρέτηση του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου.

Πραγματοποιείται έπειτα από τη συμφωνία του Δήμου Περάματος και της διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε. Η δαπάνη των έργων θα ανέλθει συνολικά σε 245.000 ευρώ -χωρίς ΦΠΑ, απρόβλεπτες δαπάνες και αναθεώρηση- και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΟΛΠ Α.Ε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, «για την εκτέλεση του έργου απαιτείται προηγούμενη έκδοση ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών και Ναυτιλίας, επειδή το έργο περιλαμβάνει προσχώσεις. Παράλληλα ο ΟΛΠ Α.Ε. έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία εκποίησης όλων των πλοίων που δεν είναι τουριστικά ή αλιευτικά και βρίσκονται εγκαταλειμμένα στη μαρίνα.

Το έργο αυτό και η χρηματοδότησή του εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΛΠ Α.Ε. προς τους επιλιμένιους δήμους της ευρύτερης περιοχής του λιμένα».




ΠΗΓΗ:protothema.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.