Σαμαράς-Μιχαλολιάκος: Συζητήθηκαν τα προβλήματα του Μεγάλου Λιμανιού


Με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος. Στη συνάντηση, που διήρκεσε πάνω από μια ώρα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά.
Μεταξύ άλλων, έγιναν δεκτές οι προτάσεις του Δημάρχου Πειραιά κ. Μιχαλολιάκου για:

-Αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου του ΣΕΦ για τη δημιουργία πάρκου και παιδότοπου.
-Να καταβάλλονται πρώτα οι μισθοί των εργαζομένων και έπειτα οι τοκοχρεολυτικές δόσεις και οι εισφορές στα Ταμεία.
-Να περάσουν στην ιδιοκτησία του Δήμου ακίνητα και ελεύθεροι χώροι του Δημοσίου.
-Να χρηματοδοτηθεί η μελέτη του υπόγειου δρόμου που θα συνδέει το ΣΕΦ μέσω Δραπετσώνας με το Σχιστό.
-Να σταματήσουν οι όποιες σκέψεις-σχεδιασμοί για τη δημιουργία monorail στο λιμάνι του Πειραιά.
-Η λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου με κρατική χρηματοδότηση μετά τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Παιδείας-Θρησκευμάτων και Πολιτισμού Κ. Αρβανιτόπουλου.
Τέλος υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους αρμόδιους Υπουργούς για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τα παραπάνω θέματα.
Αύριο, στις δώδεκα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος θα συναντηθεί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, στο Υπουργείο.





ΠΗΓΗ:marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.