Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Αποσύρεται το «Διαγόρας» από τα Δωδεκάνησα


Την διακοπή από 1ης Νοεμβρίου των δρομολογίων του πλοίου «Διαγόρας» στη γραμμή Πειραιάς - Πάτμος - Λειψοί - Λέρος - Κάλυμνος - Κως - Σύμη - Ρόδος (επιστροφή Ρόδος - Τήλος - Νίσυρος - Κως - Κάλυμνος - Αστυπάλαια - Πειραιάς) ανακοίνωσε η Attica Group.

Η εταιρεία αναφέρει πως η απόφαση ελήφθη «δεδομένου, ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα σύστημα το οποίο επιλέγει να αφήσει τα νησιά μας χωρίς συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση, γιατί δήθεν λείπει μία λέξη από μία πρόταση ή γιατί δεν έχει προσκομισθεί μια σφραγίδα που όχι μόνο δεν απαιτείται από την προκήρυξη αλλά έχει και δια νόμου καταργηθεί»!

Η πλοικτήτρια σημειώνει ότι «με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τα αποτελέσματα του μειοδοτικού διαγωνισμού του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών με σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας διάρκειας μέχρι 31/10/2013 (αρ. Πρωτ. 3327.1/56/12), σύμφωνα με τα οποία η Επιτροπή διεξαγωγής του διαγωνισμού απέρριψε τη συμμετοχή της εταιρείας μας, κατά τρόπο που θίγει την κοινή λογική και δημιουργεί ερωτηματικά για την άσκηση της Δημόσιας Διοίκησης στη χώρα μας».

Υποστηρίζει επιπλέον ότι «η Επιτροπή σε μία πρωτοφανή προσπάθεια εξεύρεσης λόγων αποκλεισμού μας, και μη δυνάμενη να εντοπίσει πραγματικό λόγο για το σκοπό αυτό, "εφηύρε" καινοφανείς και άκρως πρωτότυπους τυπικούς λόγους αποκλεισμού μας από το διαγωνισμό».

Από το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου δεν υπάρχει προς στιγμήν επίσημη αντίδραση, ωστόσο σύμφωνα με πηγές η εταιρεία εφόσον έχει πρόβλημα μπορεί να προσφύγει στην επιτροπή ενστάσεων και προσφυγών. Πάντως η διαβεβαίωση είναι ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να μην μείνουν χωρίς σύνδεση τα νησιά.
ΠΗΓΗ:dealnews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637