Forbes: Πάτμος, ο πιο ελκυστικός προορισμός της Ευρώπης

Το πιο ειδυλλιακό μέρος της Ευρώπης.

Το νησί της αποκάλυψης ανέδειξε το αμερικανικό περιοδικό «Forbes» ως το πιο ειδυλλιακό μέρος της Ευρώπης, δίνοντάς του την πρώτη θέση στη λίστα με τις «Δέκα πιο όμορφες και ελκυστικές περιοχές της Ευρώπης για να ζει κανείς».
Δεύτερη μετά την Πάτμο, (που σύμφωνα με το Forbes αριθμεί 1.000 κατοίκους) ακολουθεί η Λούκα της Ιταλίας (πληθυσμός 90.000) ενώ τα υπόλοιπα ειδυλλιακά μέρη που προτείνει το Forbes είναι κατά σειρά:

Το μεσαιωνικό χωριό Σενιόν στη γαλλική Προβηγκία (πληθυσμός 994), η Πιετρασάντα (πληθυσμός 24.600) στην Τοσκάνη της Ιταλίας, τα χωριά γύρω από τη λίμνη Μπλεντ της Σλοβενίας, το νησάκι Χβαρ (πληθυσμός 11.460) στην Κροατία, το χωριό Ντίτσλιγκ (πληθυσμός 2.030) στο Σάσεξ της Βρετανίας, το Μοντρό (πληθυσμός 22.900) στην ομώνυμη λίμνη των ελβετικών Άλπεων, η Μπριζ (πληθυσμός 117.200) του Βελγίου και 10ο στη σειρά είναι το Λίνταου (πληθυσμός 24.540), το μοναδικό νησί της Βαυαρίας.





Πηγή:protothema.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.