OSG: Από την Αθήνα θα διαχειρίζεται τα πλοία της


Περί τα 100 τάνκερ θα διαχειρίζεται πλέον από την Αθήνα η Overseas Shipholding Group μέσω του ελληνικού της κλάδου, της OSG Ship Management (GR). O αμερικανικός όμιλος αποφάσισε να μεταφέρει στην Ελλάδα το τεχνικό μάνατζμεντ του συνόλου σχεδόν του στόλου του, με εξαίρεση μόνο ορισμένες μονάδες LNG που θα συνεχίσει να τα διαχειρίζεται από τα γραφεία του στο Νιούκαστλ της Βρετανίας.
Tα τελευταία πλοία που μεταφέρθηκαν πριν από λίγες ημέρες είναι τριάντα crude tanker. Η εταιρεία υπολογίζει ότι με αυτή την κίνηση θα εξοικονομήσει σε ετήσια βάση 3 ? 4 εκατ. δολάρια όσον αφορά τη διαχείριση των crude tanker στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει να μειώσει τις δαπάνες της εν μέσω μίας δύσκολης ναυτιλιακής αγοράς.



ΑΠΟ:marinews.gr
ΠΗΓΗ: Ημερησία
Αναδημοσίευση

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.