Το υπερσύγχρονο σκάφος που σχεδίαζε ο Steve Jobs

Το σκάφος του Steve Jobs «Αφροδίτη», το οποίο σχεδίαζε ο ίδιος μαζί με τον σχεδιαστή Philippe Starck και βρισκόταν στα ναυπηγεία της Ολλανδίας στο Aalsmeer, παρουσιάστηκε στις 28 Οκτωβρίου. Στην παρουσίαση παρίσταντο η γυναίκα του και τα τρία παιδιά του.


Ο Steve Jobs σχεδίαζε το σκάφος από το 2009 και, επειδή καθυστερούσε πολύ, έλεγε πως «το ξέρω πως ίσως να πεθάνω και το σκάφος να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά, αν τα παρατήσω και δεν συνεχίσω, είναι σαν να παραδέχομαι πως θα πεθάνω».Eπιμέλεια: Xρήστος ΜαζάνηςΠΗΓΗ:zougla.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.