Εξαφανίστηκε πλοίο με 700 τόνους χρυσού


Περί τους 700 τόνους χρυσού, το πλοίο που τα μετέφερε και το εννεαμελές πλήρωμα εξαφανίστηκαν την Τρίτη, κοντά στις ρωσικές ακτές, στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το μετάλλευμα, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Polymetal, μεταφερόταν για περαιτέρω επεξεργασία για χρυσό, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιτάρ-Τας.


Για την έρευνα του εντοπισμού του πλοίου Amurskaya έχει επιστρατευθεί ένα αεροσκάφος και πλοία.

Οι έρευνες διεξάγονται κοντά στα νησιά Σαντάρ στη Θάλασσα του Οχότσκ όπως δήλωσαν αξιωματούχοι του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.

Το πλοίο κατευθυνόταν την Κυριακή στο Οχότσκ όταν έστειλε σήμα κινδύνου.

ΠΗΓΗ:dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.