Νέα δεδομένα για τα ελληνικά λιμάνια

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε,χθες, με την ευγενική χορηγία του ΟΛΠ Α.Ε ημερίδα για τα “ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΔΗΓΙΑΣ 2009/16/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ”.
Οι παρουσιάσεις των λιμενικών αξιωματικών από ΥΘΥΝΑ και το ΚΛΠ που ανέπτυξαν τα θέματα της
οδηγίας για το Port state control και Paris Mou
ήταν πολύ εμπεριστατωμένες και κατατοπιστικές.

Από την πλευρά εισαγωγής των νέων Τελωνιακών διαδικασιών ο Διευθυντής της 19 Διεύθυνσης κ. Παναγιώτης Φράγκος και οι συνεργάτες του εξήγησαν λεπτομερώς τις πολύπλοκες διαδικασίες και εδόθη τρίμηνη περίοδος χάριτος πλήρους εφαρμογής τους.

Διαπιστώθηκε από όλους τους συμμετέχοντες για πρώτη φορά ταύτιση απόψεων
και νέας συνεργασίας μεταξύ Λιμενικών και Τελωνιακών διαδικασιών, ως και πλήρης εναρμόνιση των ρόλων Ναυτικών Πρακτόρων, Εφοδιαστών, Εκτελωνιστών και Μεταφορέων.

Τιμήθηκαν ο κ. Νικόλαος Συμιακός και ο κ. Παναγιώτης - Γεώργιος Mαυρίκος για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον Σύνδεσμο.

Στην κοπή της πίτας που ακολούθησε παραβρέθηκαν πλήθος επισήμων πολιτικών όλων των κομμάτων , αντιπρόσωποι των υπουργών ΥΘΥΝΑ και ΠΤΠ ,περιφερειαρχών, Δημάρχων Διοικητές Λιμένων , Διευθυντές Τελωνείων, Ναυτιλιακοί φορείς και παράγοντες της Ναυτιλίας.

Απο το - http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&page=1&catid=14&contentid=14047

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.