Πειρατές απήγαγαν Έλληνα Α' μηχανικό πλοίου

Ενοπλη επίθεση δέχθηκε το φορτηγό πλοίο "Περσέας", με σημαία Αγίου Βικεντίου, σήμερα στις 4 τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν στο αγκυροβόλιο Όννε της Νιγηρίας.
Οι ένοπλοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στα πόδια δύο Αιγύπτιους ναυτικούς που φυλούσαν την κλίμακα του πλοίου. Στη συνέχεια, μπήκαν στο χώρο ενδιαίτησης και υπό την απειλή όπλων απήγαγαν τον 62χρονο Ουκρανό πλοίαρχο και τον Ελληνα α' μηχανικό, ηλικίας 54 ετών.
Ο 54χρονος μηχανικός είναι ο μοναδικός Έλληνας στο πλήρωμα.
Το πλοίο σήκωσε άγκυρα και μπήκε στο λιμάνι, όπου ασθενοφόρο παρέλαβε τους δύο Αιγύπτιους, που βρίσκονται εκτός κινδύνου. Το θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι η διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου, Trinton Maritime SA.
Τα αίτια της επίθεσης μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά.

Απο το - http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&page=1&catid=6&contentid=14046

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.