Συνεχίζει τις πωλήσεις πλοίων η Genmar

Το δεξαμενόπλοιο της GENMAR PRINCESS ( Dwt 96,648/1991) πούλησε σύμφωνα με τους Clarkons , η General Maritime του κ. Πήτερ Γιωργιόπουλου. Το πλοίο πουλήθηκε σε συμφέροντα του Ντουμπάι στην τιμή των 9 εκ. δολ. Πρόκειται για το τέταρτο πλοίο που πουλά η
Genmar σε σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να ενισχύσει την ρευστότητα της και να καλύψει βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις της. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την πώληση των Genmar Concord, Stena Concept και Stena Contest στην Northern Shipping προς 61,7 εκ. δολ με bareboat επαναχρονοναύλωση για επτά χρόνια προς 6.500 τα δύο πρώτα χρόνια και 10.000 τα υπόλοιπα πέντε.

Απο το - http://www.reporter.gr/Ειδήσεις/Ναυτιλία/item/170988-Συνεχίζει-τις-πωλήσεις-πλοίων-η-Genmar

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.