Καλλικράτης και στα λιμάνια


To Καλλικράτη στα λιμάνια θα επιχειρήσει να εφαρμόσει η κυβέρνηση με στόχο την αύξηση εσόδων του Δημοσίου αλλά και να υπάρξουν σημαντικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες.

Μέσω του «Λιµενικού Καλλικράτη» που δεν είναι τίποτε άλλο από διοικητικές συγχωνεύσεις λιμανιών, αναβαθμίζεται το δαιδαλώδες λιμενικό σύστημα της χώρας.


Σύμφωνα με τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννη Διαµαντίδη το σχετικό νομοσχέδιο για το Αττικό Σύστηµα Λιµανιών θα είναι σύντοµα έτοιµο για να κατατεθεί στη Βουλή.

Τα λιµάνια του Πειραιά, του Λαυρίου, της Ελευσίνας και της Ραφήνας θα συγχωνευτούν σε έναν ενιαίο οργανισµό υπό την οµπρέλα του ΟΛΠ, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσµα τη δηµιουργία ενός περισσότερο εύρωστου οικονοµικά οργανισµού µε πολλαπλάσιες ικανότητες για νέες επενδύσεις.

Με την εισφορά των τριών νέων λιµανιών στον σηµερινό ΟΛΠ, το ελληνικό Δηµόσιο θα ανεβάσει τη συµµετοχή του στο µετοχικό κεφάλαιο του νέου ΟΛΠ από το 74% που είναι σήµερα στο 95%.

ΑΠΟ-http://www.dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.