Navios Acquisition: Με ζημιές έκλεισε το β΄ τρίμηνο

Στα 26 εκατ. δολάρια ανήλθαν τα έσοδα της Navios Maritime Acquisition το δεύτερο τρίμηνο του 2011, ενώ τα δεξαμενόπλοια του στόλου της είχαν μέσο ημερήσιο ναύλο ύψους 29.322 δολαρίων.
Την ίδια περίοδο πέρσι η εταιρεία παρουσίασε ανάλογα έσοδα. Επίσης, σημείωσε ζημιές ύψους 3,2 εκατ. δολαρίων για το ίδιο διάστημα, έναντι ζημιών 2,3 εκατ. δολαρίων την αντίστοιχη περίοδο του 2010. Το προσαρμοσμένο Ebitda για το δεύτερο τρίμηνο του 2011 διαμορφώθηκε στα 15,6 εκατ. δολάρια ενώ την ίδια περίοδο του 2010 η εταιρεία είχε καταγράψει ζημιές ύψους 200.000 δολαρίων.


Τα έσοδα της εταιρείας που είναι εισηγμένη στο NYSE έφτασαν στο πρώτο εξάμηνο του έτους τα 51,1 εκατ. δολάρια με μέσο ημερήσιο ναύλο τα 29.045 δολάρια. Οι ζημιές της εταιρείας για το ίδιο διάστημα έφτασαν τα 3,6 εκατ. δολάρια από ζημιές ύψους 2,6 εκατ. δολαρίων το α΄ εξάμηνο του 2010.

Το προσαρμοσμένο Ebitda διαμορφώθηκε στο εξάμηνο στα 31,6 εκατ. δολάρια από ζημιές 500.000 δολαρίων πέρσι.

Για την πορεία της εταιρείας, η οποία έχει ενισχυθεί με 12 νέα πλοία σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2010, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος, Αγγελική Φράγκου, δήλωσε: «Εχουμε ένα σύγχρονο στόλο από 26 δεξαμενόπλοια τα οποία εκπέμπουν το στίγμα μας παγκοσμίως. Επίσης αναμένουμε να προσθέσουμε ακόμα δύο νεότευκτα product tankers μέσα στη διάρκεια του 2011.

Ο στόλος μας, ακόμα και κάτω από τις συνθήκες πίεσης που βιώνει σήμερα η αγορά, μπορεί να μας αποφέρει έσοδα αρκετά υψηλότερα».



Source Naftemporiki





ΑΠΟ-marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.