Στην «ηλεκτρική καρέκλα» βάζουν τους Έλληνες Βενιζέλος – Τρόικα


Η πιο σκληρή εκδοχή των μέτρων που συζητούνταν όλο το προηγούμενο διάστημα «πέρασε» τελικώς κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων που είχε τα προηγούμενα 24ωρα ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με τους επικεφαλής της Τρόικα των ελεγκτών της χώρας.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει αβίαστα από μια απλή ματιά σε όλα όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Η υπόθεση της εργασιακής εφεδρείας κι αυτών που θα κάνουν ...χρήση της.

Ο αριθμός τους, κατόπιν απαίτησης της Τρόικα, έφτασε στις 30.000, μέσα στο τρέχον έτος. Κι όμως στη ξεκίνημα αυτής της διαδικασίας, ο αριθμός των υπαλλήλων που θα έμπαιναν σε αυτό το καθεστώς, για το 2011, υποτίθεται ότι δεν θα ξεπερνούσε τις 3.000.

Μετά από πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, υποτίθεται ότι η οροφή δεν θα ξεπερνούσε τις 23.000. Και τελικώς, ο αριθμός διαμορφώθηκε στις 30.000!

Μάλιστα, απ αυτούς, οι περίπου 5.000 θα προέρχονται από το λεγόμενο στενό δημόσιο τομέα. Δηλαδή, θα είναι εργαζόμενο με εργασιακή σχέση αορίστου χρόνου.

Το συμπέρασμα; Προς το παρόν, εκτός παιδειάς μένουν οι μόνιμοι. Το θέμα, ωστόσο, είναι για πόσο καιρό ακόμα, καθώς όλα δείχνουν ότι ακολουθεί οδοστρωτήρας σε όλο το δημόσιο τομέα. Αυτή τουλάχιστον είναι η απαίτηση της Τρόικα για το 2012.



Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.