E.Αμβροσιάδου:Είναι άδικο να πληρώσει η Ελλάδα την κρίση


Την δική της άποψη εξέφρασε η ιδρύτρια της επενδυτικής αυτοκρατορίας IKOS Έλενα Αμβροσιάδου σε ότι αφορά για το αν για την κρίση στην Ευρώπη ευθύνεται η Ελλάδα.

Η κα. Αμβροσιάδου είπε πως δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ελλάδα για την κρίση και είναι άδικο να πληρώσει μόνη της, τόνισε μεταξύ άλλων.


Στις 15 Σεπτεμβρίου, η Ελληνίδα ιδρύτρια του IKOS -κατέχει την 4η θέση ανάμεσα στα μεγαλύτερα 100 hedge funs παγκοσμίως- κλήθηκε και από το Bloomberg να παρουσιάσει τις απόψεις της για την διεθνή οικονομική κρίση.

Η κ. Αβροσιάδου είπε «όχι» στα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ , επισημαίνοντας ότι η ίδια η Ευρώπη έχουν ωφεληθεί σημαντικά από την εισαγωγή του ευρώ και επομένως για οποιαδήποτε χώρα μέλος της Ευρωζώνης η εγκατάλειψη του ευρώ είναι οπισθοδρόμηση και δεν μπορεί να εξεταστεί ως ενδεχόμενο.
Αντίθετα, είπε, θα πρέπει να οραματιζόμαστε το μέλλον με αισιοδοξία, σκληρή δουλειά, καινοτομία και τεχνολογία.

Στην ερώτηση πώς σχολιάζει το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδος, η κ. Αμβροσιάδου υποστήριξε ότι η κρίση χρέους δεν είναι ένα πρόβλημα για το οποίο ευθύνεται αποκλειστικά η Ελλάδα και κατά συνέπεια δεν θα πρέπει να απομονωθεί και να πληρώσει μόνη της, γιατί σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

«Είναι ένα πρόβλημα το οποίο η Ελλάδα δεν μπορεί να λύσει μόνη της, και δεδομένου ότι αφορά και άλλες χώρες όπως η Ιρλανδία, η Ισπανία και η Ιταλία αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι έχουν προστεθεί και νέες χώρες στην ΕΕ που βρίσκονται σε διαδικασία ένταξής τους, θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι υπάρχουν οι κανόνες, η πολιτική βούληση και οι δομές που θα επιτρέψουν στην Ευρώπη να σταθεί ενωμένη και να αναπτυχθεί συνολικά στο μέλλον» ανέφερε η ιδρύτρια του επιτυχημένου επενδυτικού κεφαλαίου.





Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.