Containers: Αναταράξεις στις γραμμές Ασίας- Ευρώπης

Έντονο πόλεμο τιμών βλέπει στις γραμμές Ασίας- Ευρώπης η Alphaliner, για το 2012 επισημαίνοντας πως οι νέες συμμαχίες αντί να ομαλοποιήσουν την κατάσταση, θα επιφέρουν νέα αναστάτωση και θα οξύνουν τον ανταγωνισμό, μεταξύ των μεγάλων εταιρειών.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της, ο εξορθολογισμός θα αργήσει να επέλθει καθώς οι εταιρείες προς το παρόν όχι μόνο δεν μετακινούν πλοία ώστε να μειώσουν την πλεονάζουσα χωρητικότητα, αλλά αντίθετα είναι έτοιμες να παραλάβουν νέα πλοία.


Η G6 θα παραλάβει 18 μεταξύ 10-13.000 teu έκαστο, ενώ η MSC-CMA CGM 20 μεταξύ 13-16.000 teu.

Πέραν αυτών θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και όσα πρόκειται να παραλάβει η Maesrk.

H κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με την ανακοίνωση της Evergreen να συμμετάσχει στην CKYH να ενώσει δηλαδή τις δυνάμεις της μαζί με τις Cosco Container Line, K Line, Yang Ming και Hanjin Shipping.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ναύλος μεταφοράς ενός teu στην γραμμή Ασίας Ευρώπης, από 1.400 δολ. που ήταν στις αρχές του '11, σήμερα μπορεί να εξασφαλισθεί στα 500 δολάρια.








ΑΠΟ-theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.