Αισιοδοξία από τη βελτίωση των ναύλων


Θετικά αποτιμάται από μεσιτικά γραφεία του Πειραιά το γεγονός ότι ο δείκτης Baltic πέρασε το όριο των 1.000 μονάδων σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Παρά το γεγονός ότι συνολικά οι ναύλοι παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ωστόσο παρατηρείται τάση βελτίωσης σε τύπους πλοίων όπως τα panamax και τα capesize.


Ειδικά όσο αφορά τα capesize, τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου έχει σημειωθεί αύξηση στους ημερήσιους ναύλους της τάξεως των 1.000 - 1.500 δολαρίων, δηλαδή από τα 5.000 - 5.500 δολάρια διαμορφώνονται τώρα στα 6.000 - 6.500 δολάρια. Αναμένεται ότι ο Baltic θα συνεχίσει και για το επόμενο διάστημα να κινείται στα επίπεδα των 1.000 μονάδων.




ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.