Costamare: Ανανέωση του στόλου


Συνεχίζει το πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου της με μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα containerships η Costamare. Η εισηγμένη στο NYSE εταιρεία, συμφερόντων οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, πούλησε τα containerships «Gifted» και «Genius I», ναυπήγησης 1984 και χωρητικότητας 2.922 teu, έναντι 12,3 εκατ. δολαρίων. Για την αντικατάστασή τους αγόρασε τα «Koroni» και «Kyparissia» ναυπήγησης 1998 και χωρητικότητας 3.842 teu το καθένα έναντι 24,9 εκατ. δολαρίων συνολικά.

«Συνεχίζουμε εντατικά το πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου μας, εκμεταλλευόμενοι τις ελκυστικές τιμές στο χάλυβα και τις τιμές των ελεύθερων από ναυλώσεις πλοίων στη second hand market», σημείωσε σε δηλώσεις του ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Γρηγόρης Ζήκος.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο από 56 containerships συνολικής χωρητικότητας 326.000 teu, συμπεριλαμβανομένων και 10 υπό ναυπήγηση πλοίων.




ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική
ΑΠΟ: marinews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.