Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

Νεκροί, μετανάστες σε ελληνικό φέρι, στην Αγκόνα


Δύο παράνομοι μετανάστες βρέθηκαν νεκροί και άλλοι τρεις σε κωματώδη κατάσταση μέσα σε φεριμπότ που κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι της Αγκόνας, στην Αδριατική, προερχόμενο από την Ελλάδα, όπως ανέφεραν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Κοριέρε ντέλα Σέρα 18 παράνομοι μετανάστες είχαν κρυφτεί μέσα σε φορτηγά και σε λεωφορεία στο φεριμπότ Superfast. Ήταν πακιστανικής καταγωγής και πιθανότατα οι δύο από αυτούς άφησαν την τελευταία τους πνοή εξαιτίας της υψηλής ζέστης που επικρατούσε στο γκαράζ του πλοίου.
Ωστόσο, το πρακτορείο Ansa μετέδωσε ότι οι μετανάστες κατάγονταν από το Αφγανιστάν και πέθαναν από ασφυξία καθώς είχαν στοιβαχτεί σε μια νταλίκα με ουγγρικές πινακίδες.
Σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο έχουν συλληφθεί δύο οδηγοί φορτηγών.
Την περασμένη Τρίτη επτά παράνομοι μετανάστες χάθηκαν στη θάλασσα όταν βυθίστηκε το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν, κοντά στις ακτές της νότιας Ιταλίας.ΠΗΓΗ: e-typos.com

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637