Wider 150: Σε άλλο επίπεδο


Το κορυφαίο ίσως σκάφος, από άποψης σχεδίασης, καινοτομιών και λειτουργιών, διαθέτει η εταιρεία Wider. Το 150 είναι ένα μοναδικό MegaYacht που περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του παραλία, πισίνα, επιπλέον σκάφος, ελικοδρόμιο, ακόμα και αυτοκίνητο!

Οι σχεδιαστές της Wider δεν δημιούργησαν απλώς ακόμα ένα σκάφος. Από όποια πλευρά και να κοιτάξεις το 150, η διαφορετικότητά του συναρπάζει. Το μήκος του είναι στα 150 πόδια (45,72 μέτρα), με την άτρακτο και ειδικά το εμπρός τμήμα να θυμίζει περισσότερο πολεμικό πλοίο. Στην πλώρη βρίσκεται το ελικοδρόμιο, με το μεσαίο μέρος του σκάφους να περικλείεται από μεγάλες γυάλινες επιφάνειες. Σε κάθε κατάστρωμα υπάρχουν χώροι για ηλιοθεραπεία και καθιστικό με καναπέδες. Το εντυπωσιακό όλων αυτών, ωστόσο, είναι ότι αλλάζουν με το πάτημα ενός κουμπιού! Δηλαδή, για να προσγειωθεί το ελικόπτερο, οι καναπέδες και τα τραπεζάκια «κρύβονται» σε ειδικό χώρο.

Η πρύμνη έχει τη δυνατότητα επέκτασης, τόσο σε μήκος όσο και πλάτος, δημιουργώντας μια μικρή «παραλία» με ξαπλώστρες. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και μια μικρή πισίνα για όσους δεν επιθυμούν να κολυμπήσουν στη θάλασσα. Στο εσωτερικό, οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει χώρο για ένα ταχύπλοο σκάφος Wider 33, τζετ σκι, ακόμα και για γκαράζ για αυτοκίνητο. Αυτό βρίσκεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και είναι ένα ηλεκτρικό roadster της Tesla.

Οι πέντε καμπίνες έχουν μίνιμαλ στιλ, όπως και οι υπόλοιποι χώροι, με τις ανέσεις να είναι αντίστοιχες πεντάστερου ξενοδοχείου. Για την κίνηση του σκάφους, υπάρχουν δύο πετρελαιοκινητήρες που συνδυάζονται με ηλεκτροκινητήρες, όπως ακριβώς συμβαίνει στα υβριδικά αυτοκίνητα. Με τους ηλεκτροκινητήρες μπορεί να πλεύσει για 8 ώρες, με την αυτονομία σε συνδυασμό να αγγίζει τα 7.100 μίλια!
Απολαύστε εδώ το εκπληκτικό Wider 150
Φωτογραφίες:




ΠΗΓΗ: zougla.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.