Η δημοφιλής ακτοπλοϊκή γραμμή της Ραφήνας

Άνδρος… Τήνος… Μύκονος… Τρία νησιά του ίδιου συμπλέγματος, μα το καθένα με το δικό του στιλ… τη δική του μαγεία!

Στην Άνδρο, το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, η απόλαυση περιλαμβάνει πανέμορφες παραλίες, γαλήνια τοπία και καταπράσινες εκτάσεις. Ιδανικό νησί για ξένοιαστες και χαλαρωτικές διακοπές σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Το γραφικό λιμάνι του Γαυρίου είναι το καλύτερο καλωσόρισμα…

Μετά το χαλάρωμα, έρχεται… το προσκύνημα στην Τήνο. Το νησί της πνευματικής πίστης, του κάλλους, της τέχνης αλλά και των μαγευτικών παραλιών και των γραφικών χωριών… όλα γυρίζουν γύρω από την ιερή εικόνα της Παρθένου Μαρίας.

Για… άλλα κόλπα επισκεφθείτε τη Μύκονο. Το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου, που δεν κοιμάται ποτέ, σας υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση και αξέχαστα νυχτοπερπατήματα. Δεν λείπουν βέβαια οι ωραίες παραλίες και τα γραφικά μέρη, όπως η Μικρή Βενετία.

Πώς θα πας; Γρήγορα και άνετα με την ΒLUE STAR FERRIES! 

Καθημερινές αναχωρήσεις από Ραφήνα με το πιο γρήγορο ferry της γραμμής… το Blue Star Ithaki! Για Τήνο και Μύκονο υπάρχουν καθημερινές αναχωρήσεις και από Πειραιά με το Blue Star Naxos.

Τα πλοία διαθέτουν άνετους χώρους και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, κάνοντας την παραμονή σου εν πλω απολαυστική, γιατί... οι διακοπές σου ξεκινούν από το πλοίο!

Χαλάρωσε στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος του πλοίου και απόλαυσε γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό. Για το γεύμα σου, μπορείς να επισκεφθείς το εστιατόριο Goody’s.

Κάνε τις αγορές σου στα καταστήματα των πλοίων, όπου θα βρεις κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδιού και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα BLUE STAR FERRIES.

Διασκέδασε με video games, σέρφαρε στο Internet με κάρτα WIFI και, αν μείνεις από μετρητά, κάνε ανάληψη από το ΑΤΜ του πλοίου…

TIPS:

• Γίνε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών SeaSmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφάλισε εκπτώσεις σε μελλοντικά ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια.
«BLUE STAR FERRIES, κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!».


ΠΗΓΗ: zougla.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.