Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Σαμαράς: Να απενοχοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα


Στην ανάγκη ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας αναφέρθηκε με νεότερο μήνυμά του ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, να απενοχοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα, να είμαστε κοντά στον εργαζόμενο, χωρίς να κάνουμε ακρότητες, όπως ήταν οι οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις, να μπορούμε να γνωρίζουμε το σθένος, τη δύναμη, την ψυχή του Έλληνα εργαζόμενου και να του δίνουμε την ευκαιρία πραγματικά να αποδώσει εδώ πέρα στον τόπο του» σημείωσε ο κ. Σαμαράς από το Βόλο όπου περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου.

«Γιατί διαφορετικά τα νέα τα παιδιά θα φύγουνε στο εξωτερικό. Και θα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει». υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε και την 111η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο, όπως και την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

«Δεν παραμελούμε την Άμυνα, εμπιστευόμαστε, δεν προσβάλλουμε τους ανθρώπους που την υπηρετούν. 'Άλλωστε, πατριωτισμός σημαίνει πάνω από όλα αξιοπρέπεια» υπογράμμισε.

Το βράδυ, ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει από τη Λάρισα το πρόγραμμα της ΝΔ για τους αγρότες.
ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637