Σαμαράς: Να απενοχοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα


Στην ανάγκη ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας αναφέρθηκε με νεότερο μήνυμά του ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, να απενοχοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα, να είμαστε κοντά στον εργαζόμενο, χωρίς να κάνουμε ακρότητες, όπως ήταν οι οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις, να μπορούμε να γνωρίζουμε το σθένος, τη δύναμη, την ψυχή του Έλληνα εργαζόμενου και να του δίνουμε την ευκαιρία πραγματικά να αποδώσει εδώ πέρα στον τόπο του» σημείωσε ο κ. Σαμαράς από το Βόλο όπου περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου.

«Γιατί διαφορετικά τα νέα τα παιδιά θα φύγουνε στο εξωτερικό. Και θα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει». υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε και την 111η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο, όπως και την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

«Δεν παραμελούμε την Άμυνα, εμπιστευόμαστε, δεν προσβάλλουμε τους ανθρώπους που την υπηρετούν. 'Άλλωστε, πατριωτισμός σημαίνει πάνω από όλα αξιοπρέπεια» υπογράμμισε.

Το βράδυ, ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει από τη Λάρισα το πρόγραμμα της ΝΔ για τους αγρότες.




ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.