Βυθίστηκαν οι νέες παραγγελίες πλοίων

Άδειασαν τα ναυπηγεία από πλοία, σύμφωνα με τα στοιχεία τετραμήνου της Clarkson Research, τα οποία δείχνουν ότι το πρώτο τετράμηνο του 2012 υπογράφηκαν συμβόλαια για την ναυπήγηση 277 πλοίων μόλις, ενώ το πρώτο τετράμηνο του 2011 ο αριθμός έφθανε στα 622. 

Συνολικά επενδύθηκαν 18,5 δισ. Δολ. μειωμένα κατά 45% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Τα κορεάτικα ναυπηγεία δέχθηκαν παραγγελίες για 81 πλοία, 5,3 εκατ. dwt και συνολικής αξίας 10,6 δισ. Δολ. ενώ τα κινεζικά ναυπηγεία δέχθηκαν 87 παραγγελίες, 3,9 εκατ. dwt αξίας μόλις 2,3 δισ. Δολ.

Η στρατηγική των Κορεατών για έμφαση σε πλοία μεγάλης αξίας (LNG Carriers, offshore, κ.α.) φαίνεται να αποδίδει, καθώς η υπερπροσφορά πλοίων και η μειωμένη ζήτηση χωρητικότητας "απομακρύνει" τους πλοιοκτήτες από τις γιάρδες.








ΠΗΓΗ: theseanation.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.