Τουρκική επέλαση στις ελληνικές μαρίνες


Κέρκυρα, Λευκάδα και Πελοπόννησος στην κορυφή της λίστας

Ευκαιρίες στη δοκιμαζόμενη ελληνική οικονομία ψάχνει η Τουρκία, με μια από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των τραπεζών, κατασκευών και τουρισμού, την Dogus Holding A.Sνα ανακοινώνει ότι σχεδιάζει να αγοράσει τέσσερις μαρίνες στην Ελλάδα.


«Κάθε κρίση είναι μία ευκαιρία» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, ο Χουσνού Ακάν στην εφημερίδα «Μιλιέτ».

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο τουρκικός όμιλος αναμένεται να επενδύσει 20 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά μαρινών στην Κέρκυρα, στη Λευκάδα και στην Πελοπόννησο. Αναμένεται μόνο η οριστική έγκριση της ελληνικής κυβέρνησης και έπειτα από ένα, το πολύ δύο μήνες θα αρχίσουν ορισμένες εργασίες αποκατάστασης σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Ακάν.

Οι μαρίνες που σκοπεύει να αγοράσει ο όμιλος Dogus έχουν χωρητικότητα 3.755 σκαφών, 50% μεγαλύτερη από τη χωριτικότητα που διαθέτουν συνολικά οι μαρίνες που σήμερα διαθέτει στην Τουρκία. Ο όμιλος αγόρασε και τρεις μαρίνες πρόσφατα στην Κροατία (συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο).



ΠΗΓΗ: dealnews.gr

Geo & Art Boutique Hotel

Geo & Art Boutique Hotel
Geo & Art Boutique Hotel αποτελείται από νεόκτιστα δωμάτια, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και ποιοτική διαμονή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Χιμάρα 50 μέτρα από το κέντρο, μόλις μια ανάσα μακριά από τις παραλίες, το ξενοδοχείο μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για διακοπές για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Χιμάρας και οπλοκατοχής και πεντακάθαρες παραλίες του. Η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το κέντρο της Χειμάρας από το δωμάτιο είναι εκθαμβωτική, αν ημέρας ή της νύχτας, ενώ η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου προσθέτει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτό που θέλουμε είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.