Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Νεκρός ο πλοιάρχος του τουρκικού φορτηγού πλοίου


Νεκρός περισυνελέγη από τη γέφυρα του μισοβυθισμένου τουρκικού φορτηγού πλοίου Senkaya ο πλοίαρχος, ο οποίος αγνοείτο μαζί με άλλους τρεις ναυτικούς, μετά την ανατροπή του πλοίου λόγω μετατόπισης φορτίου, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κυλλήνης και Ζακύνθου. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ύπαρχου, ενός ναύτη και του λιπαντή.

Στο πλοίο επέβαιναν συνολικά 10 άτομα, τα έξι εκ των οποίων διασώθηκαν από δυνάμεις του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Ζακύνθου. Το πλοίο είχε αποπλεύσει χθες το βράδυ από το λιμένα Ζακύνθου έμφορτο με 2.200 τόνους χύμα - ελαιοπυρήνα με προορισμό την Τουρκία.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων συμμετέχουν πλωτά σκάφη του λιμενικού σώματος, παραπλέοντα πλοία, αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας και ελικόπτερο.

Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου διενεργείται προανάκριση, ενώ από την ανατροπή του πλοίου δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής θαλάσσια ρύπανση.
ΠΗΓΗ: marinews.gr

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση

Οικονομική Εναλλακτική Θέρμανση
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ - ΑΜΕΣΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΟΥ 60 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210 2114229 - ΤΗΛ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.:697 7209637